Nieuws

terug

2011

  December 13, 2011

Deb Wall en Quodian's Betyar gaan naar de Eukanuba AKC World Challenge in Orlando op 17 en 18 december. Op deze prestigieuze show strijden de beste honden van de wereld om de titels. Deb heeft zich met Betyar gekwalificeerd en zal strijden in de 'Miscellaneous breed classes' voor de titel. Wij wensen Deb en Betyar veel geluk en wachten met smart op nieuws ! Good luck Deb !!!!


Deb en Betyar B.I.S in Atlanta October 21, 2011

  3 december 2011

Weer een leuk mailtje van een van de eigenaren:

Hallo,
Even een groet van Pastis uit Amsterdam. Ik weet zeker dat al zijn broertjes en zusjes net zo blij, vrolijk, aanhankelijk en lief zijn maar volgens mij kan er maar een zo mooi lachen naar de camera!
Hartelijke groeten, Tanja en Pastis


vies-zla

  25 november 2011

Op 19 november haalt Kayleigh van Zijl met Silke ( Quodian's Una ) het V.E.G diploma met een prachtige puntenlijst. Ik ben echt super trots !!

Klik voor een grotere foto:

  

  25 november 2011

Natuurlijk ontvang ik met enige regelmaat enthousiaste mailtjes van eigenaren. Dit is weer zo�n leuke dat ik jullie deze niet wil onthouden
Ha Lies,
Met Copain is het razend snel gegaan, die gast is nu 28+ kg, rank en slank. Overal waar ik kom steelt hij de show. Van lief, speciaal, bijzonder tot giga apart. Ik weet dat jij het een pluizebol vindt maar ik vind hem de allermooiste pluizenbol en toevallig ben ik gek op pluizebollen. Hij kan rennen als een haas, is niet dominant naar honden en ziet alles als speelkameraad. Hij is nog erg van de vogeltjes, een haas ruikt hij wel en hij neemt op de wandelingen al de speurtocht houding aan. 's nachts is een ZWIJN toch nog een beetje eng. Vooral als die langs ons sjeesd in het donkere grasland. Copain stond eerder bij de keukendeur dan ik.
Ook oefent hij al met zijn poot optillen bij het plassen, maar richt vervolgens een forse straal op zijn voorpoot. Water blijft de eerste trekker want hij plonst erin en zwemt rond. Haalt ook alles uit het water als ZIJN prooi. Het los laten zit er nog niet in, hij wil EN en prooi EN het snoepje. Als ik langer dan 40 minuten met hem wandel komt hij helemaal los. Dan krijgt hij echt de gekke 5, pupillen worden groot en zwart met een ondeugend geel randje erom heen. Berg je want hij is niet te stuiten. Zitten kan hij als geen ander. Dat heb ik hem in de beste tijd geleerd. Ik was zo onder de indruk dat ik de rest enigszins vergeten ben. Dus liggen doet hij wel als truc maar gaat dan meteen weer overeind. Kijkt je met een scheef koppie aan "goed he?. Dus enige training is wel nodig en om dit robuuste exemplaar straks in de weilanden onder controle te hebben is een start met de jachtcursus misschien wel wenselijk. Tot nu toe blijft het een puppekop in puberformaat met de eeuwige slof slof gang. Hij slaapt nog steeds in de slaapkamer, 60 % op bed en 40% in zijn mand. Waaks is hij als de neete. Hij springt's nachts boven op mij in bed en roept dan luid WOEFFF als er iets onbekends te horen is. Kortom hij steelt de show. Ik ben nog nooit zo blij en gelukkig met een hond geweest.
Groetjes Claudia


  25 november 2011

Rectificatie Show Bleiswijk
Quodian's Rembrandt(Szilasz) maakte ook zijn debuut in de showring in de puppyklas en werd daar Beste korthaar Vizsla Baby. Dank en excuus aan de eigenaren Familie Palessen  20 november 2011

Eurodogshow Kortrijk Belgi� 20 november 2011

Ondanks de vreselijke mist reed ik toch vol goede moed naar de show in Kortrijk met Yarno ( Anubis od Csipeska). Slechts 3 draadharen waren er ingeschreven een Franse en een Hongaarse dame waren de concurrenten vandaag. De strenge keurmeester kon de twee dames geen andere kwalificatie geven dan een Zeer Goed maar vond Yarno daar in tegen een Uitmuntende rasvertegenwoordiger. Automatisch kreeg hij dus het CAC/CACIB en werd beste van het ras vol trots mag ik hem nu Nederlands en Internationaal kampioen noemen !!!!

  9 november 2011

Akki heeft 7 pups gekregen op 6 november. Kijk voor meer informatie en foto's op de puppypagina

  7 november 2011

Dogshow Bleiswijk 5/6-11-2011
Quodian's Onya (Szira) en Quodian's Solo waren op de show in Bleiswijk. De strenge keurmeester uit Noorwegen schreef prachtige rapporten maar gaf geen enkele deelnemende hond het uitmuntend. In zijn opinie waren zij nog te jong voor de hoogste kwalificatie en mochten zij de ring met een "Zeer Goed" verlaten. Toch zijn we zeer tevreden en kijken uit naar de volgende show's .

Szira

Bram de teckel(Quodian's Cote d'Or) maakte de dag ervoor zijn debuut in de showring en werd tweede geplaatst met een zeer goed.

  24 oktober 2011

Deze prachtige foto ontving ik van Monique eigenaresse van Quodian's Rivella (Lola). Nu al een aartje naar haar vaartje op de leeftijd van 5 maanden !!  24 oktober 2011

Newsflash !! Quodian's Betyar in U.S.A !!

Quodian's Betyar is bezig aan een show tour. Er bereiken mij steeds berichten dat hij het heel goed doet op de shows. Het laatste bericht dateert van 22 oktober: Betyar wordt Best in Show ( B.I.S) Meer berichten en foto�s volgen !!  24 oktober 2011

Bundessieger show 14 oktober 2011: Quodian's Glen Talloch behaalde 1e U CAC /CACIB/BOB Bundessieger 2011. In de erering werd Glen gekozen bij de beste 6 honden van groep 7 (slechts 3 honden werden geplaatst). We zijn erg trots!   5 oktober 2011

Akki ( Akita od Csipeska ) vertrok eerder deze maand op huwelijksreis naar Hongarije. Wij kozen voor de jonge maar nu al zeer veelbelovende reu Csovarberki Duhaj. Op een relatief jonge leeftijd laat hij ons al een indrukwekkend lijstje met werkresultaten zien. Het is een kleine compacte reu met een fijn karakter en de juiste correcte beharing. Vandaag 5 oktober kunnen wij melden dat het tussen Duhaj en Akki geklikt heeft en wij kijken dan ook vol spanning uit naar de geboorte van het nestje in de tweede week van November. Meer informatie is te vinden op de puppypagina!

Klik voor een grotere foto en gallery:

  

  

   4 oktober 2011

Een nieuwe huisgenoot! Mano namen wij onlangs mee uit Hongarije. Zij is een dochter van Pallotasmenti Pici ( Cini) die bij ons helaas geen nestje meer kreeg. Omdat wij de lijnen van Cini heel graag willen voortzetten omdat zij zo uniek zijn, was het een buitenkans toen Kati ons Mano aanbood. In de eerste instantie hoop ik nog heel wat veldwerkwedstrijden met haar te gaan doen en hopelijk kan zij in de toekomst dan voor wat mooie gezonde nakomelingen zorgen die wellicht dezelfde passie voor het werk zullen tonen als deze kleine wervelwind ons laat zien.

   2 oktober 2011

Op deze prachtige zonnige dag vertrek ik met Yarno( Anubis od Csipeska ) naar de show in Zwolle om hopelijk zijn laatste punt te halen voor het Nederlands kampioenschap. Gelukkig is de keurmeester zeer gecharmeerd van Yarno en beloont dit met een uitmuntend CAC/CACIB en BOB. Vanaf nu mag Yarno zich Nederlands kampioen noemen en daar ben ik heel trots op.

   25 september 2011

In het weekend dat wij naar Hongarije raceten om onze Akki weer op te halen vertegenwoordigde Solo onze kennel op de show in Maastricht. Met een mooi rapport een uitmuntend CAC /CACIB en een BOB mogen wij weer een mooi resultaat aan zijn lijstje toevoegen. Harry en Wil dank jullie wel !!!!!

   20 september 2011

Clubshow Vizsla 11 sept

Ook weer zo'n geweldig evenement waar ik ieder jaar naar uitkijk. Vandaag was het weer ouderwets prachtig Vizsla weer zodat de keuringen buiten konden plaatsvinden. Het was wederom een gezellige en geslaagde dag. Dank aan de eigenaren van de door ons gefokte honden die vandaag ook weer de moeite namen om de soms lange reis naar Hoenderloo te maken. Ook een dank aan de kundige en sympathieke keurmeesters mevr Adrichem en de heer Arxhoek. De belangrijkse uitslagen (rest van de uitslagen op de website van de vereniging)

  • Quodian's Glen Talloch JWK.'10: 1 Uitmuntend - CAC - Best of Breed - Clubwinner 2011
  • Int. Ned. Kamp. Quodijin's Catou JW, W'05 - 1 Uitmuntend - CAC - Beste Teef - Best of Opposite Sex
  • Ned. Jeugd Kamp. Quodian's Hungarian Rhapsody - 1 Uitmuntend - Res. CAC
Klik voor een grotere foto en gallery:

    

    

    

    

    

    

   20 september 2011

Quodian's Waldemar haalt weer twee mooie africhtings certificaten in België met een derde en resp. 4e plaats en mag nu starten voor het Sint Hubertus brevet (ongeveer gelijk aan onze KNJV A proef).

   20 september 2011

Quodian's Rico en Quodian's Una (Silke) halen een KNJV C diploma. Super trots ben ik vooral op Kayleigh die dit maar mooi voor elkaar kreeg met Silke. Ik had beloofd mijn schoen op eten als ze dit diploma ooit haalde. Kayleigh het viel niet mee maar ik heb het gedaan!

  

   20 september 2011

Meer goed nieuws uit het veld: ook Quodian's Hungarian Rhapsody haalt een C diploma en bijna een B !!! Super trots ben ik op Conny en Jethro. Wat een pech dat hij op het onderdeel apport over diep water verstrikt raakte in de waterplanten anders had hij de B ook nog gehaald. Volgende keer beter zeggen we dan !!

Cijferlijst
A aangelijnd volgen en los volgen 9
B uitsturen en komen op bevel 7
C houden van de aangewezen plaats 7
D apport te land 9
E apport uit diep water 7
F verloren apport te land 8
G markeerapport te land 10
H apport over diep water 0
diploma c39 punten
   20 september 2011

Bericht uit Zweden. Q. Xer haalde met de maximale score zijn jacht diploma en is nu gerechtigd om te starten in de fieldtrials zijn huisgenootje Lana (dochter van onze Csupi) haalde eerder dit jaar al dit felbegeerde diploma.(in Zweden moeten honden eerst dit diploma halen alvorens zij aan de veldwerk wedstrijden mogen meedoen). Ik hoop op mooie resultaten dit najaar voor Xer en Lana Succes Marie en Hakan !!

xer

   20 september 2011

Deze foto ontvingen wij van Machteld Kroes uit Zuid Frankrijk. Bori en haar dochter maken het prima !

bori en dochter

   19 september 2011

Coupe d'Europe voor vizslas in Denemarken

Ieder jaar in een ander land vinden de Europese kampioenschappen voor Vizsla's plaats het is een evenement van drie dagen waarin de beste Vizsla's tegen elkaar strijden in de veldwerkwedstrijden. Dit jaar mocht ik met Csupy meedoen in het Nederlandse team omdat zij in het voorgaande seizoen een kwalificatie haalde in de openklas. Het waren alles bij elkaar 6 geweldige dagen in een prachtig land met mooie velden, heel veel aardige mensen, een absolute perfecte organisatie, geweldige teamgenoten, prachtige honden en hondenwerk, sympathieke en kundige keurmeesters, heel veel gezelligheid en nog een geweldig eindresultaat ook dankzij mijn immer optimistische en gezellige team en reisgenote Monique van Roosendaal en haar hond Sharmarkasch Lance.

Lance de vader van ons recente korthaar nestje doet het super op de Coupe d'Europe in Denemarken. Op de 1e dag loopt hij een schitterende 'uitmuntend' en zorgt daardoor dat wij als landenteam op de tweede plaats eindigen. Hij wordt tevens individueel Vice kampioen. Wat ben ik blij dat ik hem koos als partner voor onze Silke.Voor mij was dit 'Het evenement van het jaar'! Iedereen bedankt hiervoor !!!

Klik voor groot

     

     

Nieuwsbericht van www.Magyar-vizsla.nl

Het Nederlands team is tijdens de Coupe d'Europe voor Vizsla van 26-28 augustus, 2e geworden in het landenklassement. De meerdere moest erkend worden in het Tsjechische team. Er namen 37 honden deel uit 10 landen en was daarmee het succesvolste EK ooit. Andere deelnemende landen waren gastland Denemarken, Duitsland, Zweden, Noorwegen, Finland, Hongarije, Frankrijk en België. Sharmarkasch Lance behaalde op de 1e veldwedstrijddag een U en Pancaran's Rejoice op de 2e veldwedstrijddag een 2e Z.G. Kroon op het geheel was dat Scharmarkasch Lance tevens reserve beste korthaar Vizsla werd. Er werd streng gekeurd wat wel bleek uit het feit dat er geen CACIT's vergeven zijn en in totaal slechts 14 kwalificaties over 2 wedstrijddagen in goede velden, met voldoende wild.

   19 september 2011

5 september: Na een lange voorspoedige reis kan ik dan eindelijk onze kleine Amerikaanse korthaar Vizsla ophalen van Schiphol. Super blij ben ik met deze kleine wervelwind. Er zijn meer foto's van haar te vinden op haar eigen pagina.   19 september 2011

Quodian's Nova heeft een nieuw tehuis gevonden. Nova was 7 maanden toen hij voor 2 maanden naar Spanje vertrok voor een veldwerktraining (zie foto) onze jongen deed het geweldig.

nova

Een goede neus en voldoende passie na ruim twee en halve maand kwam hij terug en oh wat schrok ik: hij was enorm gegroeid en op 9 maanden leeftijd ruim boven de standaard gekomen. Helaas moest ik de beslissing nemen om Nova niet te selecteren voor onze fokkerij hoe moeilijk ook. Nova vond een geweldig tehuis bij de familie Marechal die zijn jachtopleiding zullen voortzetten.

   19 september 2011

Quodian's Grandeur (Rico) schiet in zijn enthousiasme bijna over te apporteren dummie heen.

rico

   28 augustus 2011

Quodian�s Solo wordt BOB op de show in Rotterdam

   2 augustus 2011

Op 29 en 30 juli maakte ik een uitstapje naar Schladren. Ik bezocht mijn vriendin Ingeborg en haar man Manfred Caminneci (kennel von Haus Schladren). Het was reuze gezellig de hondjes en wij hebben veel plezier gehad. Ik kom snel weer terug maar dan met beter weer.

Klik voor groot

              
            Lonci  

   26 juli 2011

Coming soon from the USAVizscaya's Song Sung Blue (Dia)
Geb: 7 mei 2011

V: Ch. Jazzan Chase Away the Blues


M: Ch. Vizcaya's Dancing Calla Lilly


Het was al langer een wens van Nancy Edmunds(Vizcaya kennels) om een pupje van ons te importeren naar Amerika. In Juli 2011 werd dit waarheid en vertrok Quita dochter van Bori en Larmas naar Amerika. Het leek ons wel interessant om eens korthaar vizsla uit de VS naar Nederland te halen gezien het prettige karakter en de goede gezondheid van de Amerikaanse Vizsla�s. En zo wachten wij vol spanning op de komst van Dia medio augustus. Dia komt uit het "Blue" nest en moest dus het woord Blue in haar naam hebben. Song Sung Blue is één van mijn favoriete songs van Neil Diamond en dus was de naam snel gevonden. Als roepnaam kozen wij voor Dia, ja de eerste 3 letters van Diamond.
We houden u op de hoogte !

   21 juli 2011

Ook Lilly heeft haar eigen zwembad in Zuid Frankrijk en geniet daar dagelijks van. Lilly woont en werkt met haar bazin Sharon.   20 juli 2011

Bori en Lou-Lou zijn met pensioen. Na respectievelijk 2 en 1 nestje(s) van deze dames mogen zij nu echt gaan genieten. Bori verhuisde met haar dochter mee naar Zuid Frankrijk en heeft behalve alle aandacht nu ook een eigen zwembad. Lou-Lou is het onafscheidelijke maatje van Elsie - de Draadhaar vizsla van de Familie vd Burgh - geworden en woont nu in Culemborg. Met Susie Q, de dochter van Bori en Solo (de zoon van Lou-Lou) hopen wij hun geweldige lijnen te kunnen voortzetten.

Lieve meiden het gaat jullie goed !

   11 juli 2011

Rond 25 juli verwachten we pups van Ziva en Yarno. Meer informatie is te vinden op de puppypagina!

   11 juli 2011

De pupjes van Silke en Lance zijn op een pupje na - dat nog een paar dagen langer bij ons blijft - vertrokken naar hun nieuwe tehuizen. Ik ben heel benieuwd hoe deze 10 geweldige pups zich gaan ontwikkelen. We zullen vast nog van ze horen. Het was genieten om dit nestje korthaartjes groot te brengen. Op deze foto's Quodian's Rembrandt (Szilaz) van eig. Fam Pallesen Aalsmeer.

  

   4 juli 2011

De Quodian's familie dag 2011 was voor ons een dag met een gouden randje. In alle opzichten geweldig. Wij willen iedereen die kwam en vooral onze vrienden nogmaals bedanken voor hun hulp. Wij hopen dat jullie er volgend jaar weer bij zullen zijn. Er staan inmiddels heel veel foto's op de gallery van de dag. Klik hier voor nog meer foto's uit het album van Hetty en René.

NB Iemand heeft per ongeluk een verkeerde camera naar huis meegenomen: wil diegene de camera a.u.b. aan ons retourneren zodat wij deze weer aan de eigenaar kunnen terugbezorgen?   2 juli 2011

D Er zijn al enkele foto's van de Quodians familiedag 2011 toegevoegd aan de speciale dagen pagina. Heeft u nog leuke foto's? Stuur ze op!

   17 mei 2011

Half juni worden er draadhaar pups verwacht in Zwitserland van onze Okos en Kamp. Lanus vd Bromen. Klik hier voor meer info op deze link   17 mei 2011

Nieuws uit U.S.A: Quodian's Betyar (eig. Deb Wall) won B.O.B op de show. Ik ben trots op Betyar en zijn eigenaresse Deb. Is het geen prachtjongen ??   14 mei 2011

14.05.2011 - Dogshow Goes
  • Quodian�s Enya 1e uitmuntend res CAC -ACIB
  • Anubis Od Cipiska 1e uitmuntend res CAC / Res CACIB

   9 mei 2011

Zoals ieder jaar is het weekend van 7 en 8 mei traditioneel weer mijn weekendje uit naar Duitsland om deel te nemen aan de tweedaagse show in Dortmund. Dit jaar was het een speciale show in verband met het honderdjarige bestaan van de FCI op de eerste dag, en op de tweede dag kon de titel Europasieger gewonnen worden. Enya en Susie Q mochten dit jaar mee en zij hebben het beide dagen goed gedaan. Op de eerste dag verdiende Susie Q in de jeugdklas een 2e uitmuntend en kreeg het reserve Jeugd CAC. Enya verdiende een 1e uitmuntend met CAC en CACIB en werd beste teef met titel F.C.I Jahrhunderd Sieger en de kwalificatie om mee te mogen doen aan de World Champions of Champions show in November in Brussel. De tweede dag behaalden Susie Q en Enya beide een mooie tweede plaats met het reserve CAC. Beste teef werd ditmaal Lonci van mijn vriendin Ingeborg.
Ook Glen deed het weer goed beide dagen een uitmuntend in de gebruikshondenklas met CAC en reserve CACIB. Ondanks de hitte was het weer een heel gezellig weekend waar ik met plezier op terugkijk.

   5 mei 2011

Kom ook naar de Quodians's Familie Dag op 26 juni 2011!! Meer informatie is te vinden op de pagina over deze geweldige dag

   18 april 2011

16.04.2011 - Brabo show Antwerpen
  • Britta 1 uitmuntend RES CAC/CACIB
  • Akki 1 uitmuntend CAC/CACIB /BOB Brabo Winster 2011

   19 maart 2011

19 maart 2011 Nieuws uit Denemarken: Quodian�s Eszta haalde de 3e prijs op de eerste veldwerkwedstrijd van dit jaar. Proficiat en dank aan de voorjager.

   22 februari 2011

Trots op Glen. Glen is nu ook een officiele aangekeurde dek reu in Duitsland. En bovendien werd door de Deense Kennelclub hem de Titel DKK Winner 2010 toegekend (Beste Draadhaar Vizsla 2010) Klik voor groot   21 februari 2011

Meer leuke berichtjes van eigenaren:

Hierbij een aantal nieuwe afbeeldingen van �onze jongens�. We hebben zoveel plezier van ze dat we dit eigenlijk niet kunnen uitleggen. Ze zijn beide erg verschillend ondanks dat het broeders zijn. Gabber is erg aanhankelijk maar ook angstig op sommige momenten en dan moet je denken aan gladde vloeren. Guus heeft hier geen last van. Gabber staat altijd vooraan wanneer er andere honden zijn Guus kijkt er niet naar om. Zijn beide erg lief en hebben nooit ruzie. Ook niet met andere honden. Lopen liever een rondje extra. Ze zijn beide onvermoeibaar en krijgen vaak de mededeling wanneer we de leeftijden zeggen (9 1/2). Dat zou je ze niet geven! Qua conditie zijn ze op en top. Ze lopen veel. Guus is helemaal geobsedeerd doorr stokjes. Als hij niets kan vinden trekt hij gewoon een jonge boom uit de grond! De jongens zijn gemiddeld 3 keer in de week samen. We gaan standaard 1 x per jaar naar Ameland. Wanneer we het niet voor onszelf doen, dan doen we dit wel voor de jongens. iedere Oktober weer. al 12 jaar. We krijgen dan veel van ze weer in alle opzichten. Liggen tegenwoordig zwaar te snurken wanneer ze een strand wandeling hebben gemaakt. Ouderdom komt met de jaren spieren zijn 's ochtends een beetje stram. Maar ze genieten volop zo ook wij. Nou ik heb een aantal afbeeldingen toegevoegd om een beeld te krijgen van twee heren op leeftijd. Met vriendelijke groeten, Jeroen/Chantal Agterberg - Enschede

Klik voor groot


   21 februari 2011

Bericht van Ronald en zijn hond Kai (korthaar en zoon van Silke).

Hallo Lies
Het trainen met Kai gaat goed en is erg leuk, qua aanleg zit het denk ik wel goed. Een paar weken geleden hadden ze een zweetspoor uitgezet(voor de afwisseling) en hij zat er continue bovenop, was niet aan het zoeken. Ik weet dus niet hoe hij in het veldwerk is, maar dat ga ik binnenkort ook een keer doen. Mijn trainster heeft zelf een DSK-pup en wil ook veldwerk gaan doen en ik ga dan een paar keer met haar mee om het een en ander te leren. Het gaat er dus om wat ik er uit weet te halen. Ik hoop alleen dat die puberteit langzamerhand over gaat (tot wanneer duurt die ongeveer in jouw ervaring?), want hij kijkt me af en toe echt aan met een blik van �je bekijkt het maar, ik doe wat ik wil�.
Groetjes van Ronald en de rest en Kai


Klik voor groot


   21 februari 2011

Ook uit Zweden bereikte ons dit fijne bericht. De baasjes van Viggo zijn tot nu toe heel tevreden over zijn ontwikkeling wij hopen dat Viggo een fijne en goede jachthond zal worden. Ruimte en wild genoeg in het prachtige Zweden.
Dear Lies

Time is really flying. Viggo is growing and he will soon be as high as Baloo. A tiny bit tawnier perhaps but still... He is on and of like a puppy is but for most of the case very easy now to work and play with. He has his moments though. A little bit of a thief. We are used to laying things (food) in the open on the table or on the counter. He will go to extremes in order to get to this and will attempt as soon as we are not paying attemption. A strong word is enough to break him from his bubble and he realises what he is doing a will walk away reluctantly. He has been in contact with several different game when we are walking with him. As we are not keeping him at a leash most of the time he has the chance to explore by his own a little bit. He is quite close to you in the case Baloo is not with him, he feels more secure when he is around and will venture out more. We have had warmer weather for a while and much of the snow is gone. On the fields it is mostly gone but in the forest it is still a foot deep. On the open fields it is fun to watch him as he has a strong interest for birds that are hiding or feeding on the ground. small birds or big birds makes no difference. At this point he relies a lot on his nose, the sight is is not yet fully developed ( at least not on the distance) or he is not aware of the figures in the distance. As you can see on some of the pictures he is lively and at least in our eyes looks promising. Enjoy the pictures. We will let you know how he does in his first show on the 27th of february. Lots of love , Jonas Annette Baloo and Viggo


viggo

   21 februari 2011

Er zijn nieuwe foto's toegevoegd aan de gallery!

   14 februari 2011

Ook Levon ontwikkelt zich prima tot jachthond op het mooie Terschelling. Jan dank je wel voor het sturen van het bericht.Lies, Hierbij een recente foto van de hond. Hij lijkt nu volwassen en ziet er heel mooi uit. We zijn er erg blij mee en hij heeft een uitstekend karakter. Dank voor je goede fokresultaten. Zoals je ziet is hij behoorlijk 'dradig' geworden. Enkele keren is hij al mee op jacht geweest, de zware hazen geven nog wat moeilijkheden, maar verder gaat het prima. Ik doe het nog kalm aan op jacht, het is nog maar een jonge hond.

   14 februari 2011

Eindelijk kregen wij weer eens een berichtje en verse foto�s uit Oostenrijk. Het gaat super met Q Zoltan. Hij heeft zich ontwikkeld tot een fijne jachthond en zeg nu eens eerlijk: knap is hij ook wel toch ?? Rolf dank voor je bericht !

Er ist mittlerweile ein super Jagdhund geworden der seinen Instinkt und die jagdliche Passion sehr oft bewiesen hat. Er ist super zum Nachsuchen und bringt auch das hochwerdende Wild gezielt zu Ende.

Klik voor groot


   14 february 2011


Silke & Kayleigh op jachttraining. Kayleigh moet ook alles voordoen!

   27 januari 2011

De foto's van de strandwandeling van 16 januari jl zijn toegevoegd aan de website[2005]   [2006]   [2007]   [2008]   [2009]   [2010]   [2011]   [2012]   [2013]   [2014]   [2015]   [2016]