naar nieuwspagina

Nieuws

Beste Vizsla Vrienden, Zoals enkelen van jullie wellicht al vernomen hebben, heeft het de laatste tijd nogal 'gerommeld' binnen de Vizsla vereniging. Dit heeft geresulteerd in het opstappen van het gehele bestuur tijdens de A.L.V. van 28 april jl.

Dit heeft helaas tot gevolg dat bepaalde geplande activiteiten geen doorgang zullen vinden, zoals de Vizsla Familie dag op 26 juni in Dongen. Omdat ik weet dat velen van jullie deze dag al lang van te voren vastgelegd hebben en jullie je enorm verheugden op deze dag, bied ik een geweldig alternatief aan.

De Quodian's Familie dag 2011 !!!

Deze dag zal gaan plaatsvinden op een schitterende locatie van goede vrienden in Meijel (Limburg)
Wat we voor jullie in petto hebben :

26 juni 2011: aanvang van de dag +/- 10.30 ontvangst met koffie/thee en wat lekkers
  • Wandeling van ongeveer een uur (aangepast aan de leeftijd van de honden) zodat de benen lekker gestrekt zijn na de autorit die voor sommigen lang zal zijn geweest;
  • Demonstratie en meedoen aan ringtraining ( wat en hoe op de hondententoonstelling );
  • Exterieur keuring door keurmeester (beoordeling op uiterlijke raskenmerken );
  • Demonstratie van deVizsla als jachthond ;
  • Aansluitend mogelijkheden om mee te doen aan het oefenen in apporteren (met dummy's );
  • Wedstrijdje apporteren ( met prijzen );
  • Demonstratie zweetspoor (geurspoor ) volgen. Aansluitend bestaat de mogelijkheid om dit ook eens te proberen voor diegenen die dit willen en zo de verborgen talenten van je hond te ontdekken;
  • En nog veel meer.


Kortom het zal een hele leuke en gezellige dag worden met de kans om weer eens gezellig bij te kletsen, de familie van jullie Vizsla weer te ontmoeten en heel veel foto's te maken in een prachtige omgeving.

Ter afsluiting van deze dag is er de mogelijkheid om mee te doen aan de BBQ, waarvoor wij een kleine bijdrage in de kosten vragen. In verband met de organisatie en catering is vooraf aanmelden noodzakelijk. Stuur een email voor 1 juni naar quodians@caiway.nl . U ontvangt van mij een bericht terug met de bevestiging , de routebeschrijving en het definitieve programma van deze dag.

Het gaat leuk worden!
Tot ziens op 26 juni !!
Hartelijke groet en aai voor de honden
John & Lies