Pups

  volg de nestjes ook op facebook!

Voordat u verder kijkt op onze puppypagina realiseert u zich dan wel dat de Vizsla een intelligente actieve jachthond is.
Als u veel van huis bent en u uw hond vaak alleen moet laten, kijk dan niet verder.
Een Vizsla heeft veel beweging en afleiding nodig. Lees vooral de rasbeschrijving op deze website.


          
Uiteraard voldoen onze nestjes aan het fokreglement van de Nederlandse Vizsla club


          


Korthaar pups geboren op 11 mei 2019De red hot Cayenne pepers zijn gearriveerd. Op zaterdag 11 mei zijn er 12 pups van Quodian's Cayenne en Szultan geboren. 11 pups scoorde een perfecte biotonus maar nummer 12 bleef achter, helaas is zij de volgende morgen overleden. Alle pups zijn heel gelijkmatig in gewicht en hebben een prachtige kleur. Wij zijn echt ontzettend blij met dit prachtige nestje van onze Cayenne. Leuk detail is dat ik 's middags de jaarprijs van de Nederlandse Vizsla club in ontvangst mocht nemen voor Cayenne als beste veldwerkhond over het jaar 2018. Ik ben dus dubbel trots!Deze keer kozen wij niet voor een beroemde reu met de meest fantastische werk of show titels maar juist voor een wat meer onbekende reu om de genenpool breed te houden.
De reu die wij kozen voor Cayenne heeft een prachtige stamboom een uitmuntende gezondheid maar vooral een geweldig karakter.

Moeder:

Quodian's Cayenne, Benelux Winster 2015

HD A

V: Dual Purp. Kampioen Alcsi Gergö
M: Quodian's Una

Voor alle show resultaten en werkresultaten zie haar eigen paginaVader:

Szervuz Szultan


  
          


Enkele foto's van een van onze korthaar nestjes (Quodian's Una x Alcsi Gerg)

Fotografie Aaron Busby

klik voor groot